En annan upplevelse av samma utställning

En kväll med skabrösa skrönor och burleska berättelser i ord och ton, så beskriver Nostalgicum sin temakväll Synd och skam.
– Det är en kväll där två fantastiskt roliga människor, Kerstin Thuresson och KG Malm kommer att uppträda med visor och berättelser, berättar Gundel Hedlund verksamhetsansvarig på Nostalgicum.

Det lilla museet i Gamlestaden är fyllt av synd för tillfället: på väggarna hänger det bilder på blottade bröst, i hörlurar kan man höra bordellmammans visor, i montrar stoltserar massagestavar och andra mindre rumsrena prylar. Museet har just invigt sin utställning om den svenska synden och när knappt invigningsstämningen lagt sig så är det dags för ett nytt arrangemang.
– När jag såg Kerstin och KG i ett annat sammanhang så tänkte jag att de måste jag ha och det är nu kul att kunna använda dem och deras kunskap för att göra en speciell temakväll som ger utställningen ett extra lyft, säger Gundel Hedlund och fortsätter:
– Kommer man hit på onsdag så får en helt annan upplevelse av vår utställning än om man kommer och ser den annan dag.

Vad bjuder kvällen på?
– Förutom att Kerstin och KG uppträder med berättelser och musik så bjuder vi på en liten erotisk bakelse samt att både den ordinarie utställningen samt den om synden är öppen, säger Gundel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s